Selecteer een pagina

vacature

Reageer hier op onze vacature

7 + 4 =

Beste Bezoeker,

Wegens het grote aantal bestellingen worden de versierde kerstbomen besteld na 02 december op zijn vroegst binnen 48 uur geleverd.

met vriendelijke groet,
team versierdekerstboom.nl

2-nice inspireert met kersttrends 2017 tijdens TREx

Afgelopen februari vond de zesde editie van de Tuinzaken Retail Experience plaats. Een uniek evenement voor de (inter)nationale tuinretail met een sterk inhoudelijk programma gericht op informeren, inspireren, entertainen en netwerken. Nieuw dit jaar was de Xmas Experience, een eerste aanzet om het event aan te kleden met een kerstcollectie.

Ruim 100 toonaangevende leveranciers deelden hun retail kennis en toonden hoe hun collecties in de winkel kunnen worden gepresenteerd. Op de inspiratiepleinen lieten diverse partners de verschillende mogelijkheden op het gebied van inrichting, schappenplannen, cross-selling en category management zien.

2-nice en versierdekerstboom.nl stonden hier met een eigen kerst stand en inspireerden de bezoekers met de laatste trends op het gebied van kerst. Met de 4 trendy thema’s, Urban Jungle, Unicorn Dream, Denne Denim en Golden Xmas vertaalden zij de kersttrends van 2017 en lieten de bezoeker de mogelijkheden zien van de ultieme sfeerbeleving, out of the box elementen stonden centraal. Deze eerste editie van de Xmas Experience was zeer geslaagd!

Bekijk het artikel op www.events.nl/nieuws

AD weekend 2016

Dit weekend in de ‘AD weekend special’, 10 kerstboom versiertips van onze eigen Carina van de Lint! Hieronder een preview van het artikel.

Kerstboom op zijn plek

Kerstboom op zijn plek

Misschien wel de mooiste brillenwinkel van Nederland  Dijck2 bestelde bij versierdekerstboom.nl 2 kant-en-klaar versierde ‘Graphic Copper’ kerstbomen met een hoogte van 260cm, het resultaat mag er wezen, een perfect match!

Ook u kunt nog zo’n moois 260cm DeLuxe kersboom huren of kopen, we hebben er nog 2 op voorraad.

Levertijd kant-en-klaar versierde kerstbomen

Levertijd kant-en-klaar versierde kerstbomen

Beste bezoeker,

Wij rijden deze dagen van hot naar her met onze kant-en-klaar versierde Kerstbomen, soms per stuk soms per 40 of meer. Uw bestelling is meer dan welkom maar houdt u rekening dat bestellingen gedaan tijdens dit weekend wij op zijn vroegst binnen 48 uur kunnen uitleveren.

Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De kerstboom versierpakketten worden uiteraard op werkdagen binnen 24 uur verzonden.

met vriendelijke groet,
het versierdekerstboom.nl team

Kroonluchter

Kroonluchter

Nog slechts 1 prachtige kant-en-klaar versierde kroonluchter te huur of te koop.

Bel of mail voor meer info

met vriendelijke groet,

het versierdekerstboom.nl team

Hoe hoger hoe mooier!

Hoe hoger hoe mooier!

Zojuist deze 6 meter hoge lichtjes boom geplaatst, hoeveel lichtjes vraagt u, ontelbaar maar indrukwekkend is het wel!

Indian Native kersttrend 2016!

kersttrend 2016

We hebben er weer een nieuwe trendboom bij… En zeg nou zelf, is het geen plaatje?

Onze Indian Native is een spirituele boom die u meeneemt naar de wereld van de verentooien en indianenstammen. De laatste tijd zien we steeds vaker een veertje voorbij dwarrelen. Zowel in de fashion- als de interieurwereld worden veren in combinatie met dierlijk en natuurlijke items als decoratie of accessoires toegepast. Heeft u ook een voorliefde voor de natuur? Laat uw kerstboom pronken met zijn veren en warme kleuren! Geheel volgens de kersttrends van 2016!

TERUG NAAR DE