KERSTTRENDS 2023

KERSTTRENDS

Wat zijn de kersttrends van 2024?
Dit jaar is er veel diversiteit en variatie in de kerstversiering, voor ieder wat wils, met uiteenlopende stijlen. Wij laten op deze pagina de 6 meest opvallende kersttrends van 2024 graag aan je zien en hopen te inspireren!

X-mas Personality

Onze kerstversiering raakt steeds meer verweven met onze persoonlijkheid, onze levensstijl, ons interieur en invloeden uit de modewereld.

Een kerstboom is niet zomaar meer een boom, maar een accessoire die perfect gestileerd jouw huis kerst klaar maakt en waarmee je warmte, stijl en gezelligheid in huis haalt. Kies daarom voor een styling die jouw smaak verbeeld.

Kerstboomstylistes

De kerstboomstylistes van versierdekerstboom.nl zijn volledig op de hoogte van de kersttrends van 2024 en gespecialiseerd in styling & decoratie. Elk jaar bezoeken wij inspirerende beurzen & showrooms, spitten internet en magazines door en ontwikkelen vernieuwende kerstconcepten.

We vertalen de kersttrends van 2024 naar een kant-en-klare kerst, zo haal je zonder enige kerststress de meest trendy kerststyling in huis. Dus bij elke kersttrend stellen wij dan ook 2 passende bomen uit onze collectie voor.

Totaal Concepten

Naast prachtig gedecoreerde kerstbomen worden totale concepten aangeboden, bijpassende woonaccessoires die de look & feel van jouw gekozen stijl versterken, alle details tellen dus mee. Hier spelen wij dit jaar ook weer op in.

Versierdekerstboom.nl biedt naast kant-en-klaar versierde kerstbomen, stijlpakketten aan, die jouw event tot een succes maken! 

KERSTTREND 1

Kersttrends 2023
KERSTTRENDS 2023
kersttrends 2022

CLASSIC & ROYAL

Het verlangen naar nostalgie blijft groot, de traditionele kerst staat centraal, maar dan wel lekker klassiek. En ook zeker met allure, royalty en een koninklijke touch. Zo blijven de elegante Britse invloeden stijlvol ‘truttig’ maar is er ook de knipoog naar de gouden eeuw, rijkelijke, kerstige stillevens worden gecreëerd.

Warm en zeker op stand, maak deze kerst feestelijk en creëer jouw eigen kerstpaleis. Kies voor onze British Queen of Royal Dutch en bereik een hoogtepunt, en nee geen piek op de boom, maar wel op de schouw, want de piek is terug!

kersttrends 2022

KERSTTREND 2

kersttrends 2022
kersttrends 2022
kersttrends 2022

FUNKY & FUN

Ga deze kerst de creatieve uitdaging aan en kleur jouw interieur met vrolijke tinten, bonte patronen en neon vibes! Waar de Classic & Royal kersttrend traditioneel is, kies je met deze funky kerststyling voor een funny kerst, out of the box en absoluut gedurfd.

Ga voor contrasterend en plaats een boom met gekleurde kerstballen en gekke ornamenten, zoals onze Pop Art. Of maak het bont en een klein beetje wild, met onze City Jungle. Met deze kersttrend beleef je een bruisende kerst, met een vleugje humor maar zeker trendy en sophisticated!

kersttrends 2022

KERSTTREND 3

KERSTTRENDS 2023
KERSTTRENDS 2023
kersttrends 2022

GOLD & COSY

De crème, beige en bruin tinten in ton sur ton toepassing zijn nog steeds populair in het interieur van dit moment. De kersttrends van 2023 spelen hier zeker op in, want wat past daar nou mooier bij dan een boom met veelal gouden versiering? Maar dan wel minder klassiek als voorheen, in moderne uitvoering, met koper en parel accenten.

En kies je dan voor chique of cosy? Goed nieuws, het kan deze kerst allebei! Ga voor chique maar toch grafisch en strak, met onze Diamond Gold, of knuffel er op los, warm en geborgen, met onze Cosy Teddy, want ja, Teddy it still is!

kersttrends 2022

KERSTTREND 4

kersttrends 2022
kersttrends 2022
kersttrends 2022

GOOD FOOD, GOOD MOOD

Good food is a good mood, de kersttrends van 2024 zijn om van te smullen, want lekker eten en drinken staat centraal! Zo niet alleen het kerstdiner maar ook de over de top gedekte en gestileerde dinertafels. En wat dacht je van de kerstboom?

Vergeet lekker eten vooral niet terug te laten komen in de versiering van jouw boom. Tegenwoordig zijn ornamenten uit iedere keuken leverbaar, van Japanse sushi bowls tot aan Franse baguettes. Maar dit jaar is toch wel traditioneler en zoeter dan zoet, zoals onze Ginger Heart & American Santa, ga voor candy canes, gingerbreads en cupcakes en creëer een kerstinterieur om op te eten!

kersttrends 2022

KERSTTREND 5

KERSTTRENDS 2023
KERSTTRENDS 2023
kersttrends 2022

NATUURLIJK & EERLIJK

Een zijn met de natuur, buiten leven, het klimaat, recyclen, we proberen tegenwoordig ieder op een eigen manier bewuster te leven. En de natuur staat centraal in de kersttrends van 2023. Verrassend in combinatie met trendkleur lila in een boho bos jasje, ongedwongen en eclectisch, zie onze Boho Forest.
Maar zie ook onze Jungle Bell in groen met een botanische look & feel. Een volledig duurzaam versierde kerstboom kunnen we nog niet aanbieden, maar wel een toevoeging van ornamenten en props duurzaam geproduceerd. En haal vooral jouw eigen creativiteit uit de kast, er zijn genoeg dingen uit de natuur te recyclen tot DIY kerstornament. Dus ga snel aan de slag en beleef een natuurlijke, eerlijke kerst!

kersttrends 2022

KERSTTREND 6

kersttrends 2022
kersttrends 2022
kersttrends 2022

SPIRITUALITEIT & MINDFULNESS

We leven in een tijd waar goed voor jezelf zorgen en hier ook de ruimte voor nemen belangrijk is. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk, van spiritualiteit tot mindfulness, van sterren lezen tot retraites, van yoga tot pilates, we doen er graag alles aan om lekker, ontspannen en zelfbewust in ons vel te zitten.

En dit zet zich ook door in de kersttrends van 2024, kies voor tekens uit het universum met onze Milky Way of ga op zoek naar jezelf tijdens een retraite in Ibiza met onze Ibiza Love. Schitter en straal of vind jouw inner peace, love & happiness en blijf in balans!

kersttrends 2022