Business Pakket

Wij bieden ook diverse business pakketten aan om uw bedrijf voordelig, snel en gemakkelijk in kerstsferen te brengen. Er is keuze uit 3 complete pakketten. Alle kerstdecoraties worden dit jaar op basis van huur voor de kerstperiode geleverd. Keuze uit kleurstelling zilver/parelmoer of rood/goud. Wilt u een andere kleurstelling neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat.


Business Pakket 1

Dit pakket bestaat uit 4 kerstbomen. De kerstbomen zijn 1.80 mtr. en 2.10 mtr. hoog en worden met een bijpassende strak gestoffeerde bak/sokkel geplaatst. Ideaal om uw kantoor, showroom, winkel, kantine, restaurant of club mee te decoreren!

Huur: van €1980,- voor €1695,-

Business Pakket 2

Dit pakket bestaat uit 2 kerstbomen & 2 kerstkransen. De kerstbomen zijn 2.10 mtr. hoog en worden met een bijpassende strak gestoffeerde bak/sokkel geplaatst. De kerstkransen met een Ø van 1.50 mtr. kunnen aan de wand of in de lucht opgehangen worden.

Huur: van €1870,- voor €1495,-

Business Pakket 3

Dit pakket bestaat uit 2 kerstbomen. De kerstbomen zijn 2.30 mtr. en 2.60 mtr. hoog en worden met een bijpassende strak gestoffeerde bak/sokkel geplaatst. De grotere boom verwelkomt uw gasten in de entreehal en de ander brengt de showroom in kerstsferen!

Huur: van €1625,- voor €1395,-

CUSTOM MADE

Wij van versierdekersboom zijn gespecialiseerd in het verzorgen van kerstdecoraties met een ‘personal touch’. U kunt uw kerstboom volledig laten customizen aan de hand van uw logo, interieur, huisstijl of persoonlijke voorkeur.
Vraag uw offerte hier aan

Kerstsfeer in uw winkel.

Per jaar verzorgen wij voor vele winkels de kerstversiering. Wij denken graag mee met uw kerstwensen, thema’s of slogan’s. Laat ons ook uw kerstsfeer verzorgen.

Bal Masque Diner

Ter gelegenheid van het Christmas Event van uw opdrachtgever dat in december zal plaats vinden wordt de locatie omgetoverd in Bal Masqué sferen. Gezien het seizoen zullen kleine kerstdetails in het decor worden toegevoegd. Een glitterend en chique decor zorgt voor een feestelijk en exclusief gevoel, de gasten bevinden zich in een wereld vol pracht en praal. De kleuren wit, rood, goud en zwart staan centraal. De decoraties spreken tot de verbeelding en geven een sfeervolle beleving!

‘Style it Yourself’
kerstboom
versierpakketten

Nieuw dit jaar is ons ‘Style it Yourself’ themaconcept. Breng samen met uw collega’s het bedrijf in kerstsfeer of ga thuis aan de slag met familie en vrienden.

U besteld HIER bij ons een pakket bestaande uit kerstballen en ornamenten ter aanvulling van uw eigen decoraties. U heeft de keuze uit alle trends & thema’s die wij bieden. Met een klein beetje hulp van de styling expertise van onze kerstboomstylistes kunt u tezamen de mooiste boom versieren!