Algemene voorwaarden

Versierdekerstboom.nl is een handelsnaam van het event styling bureau 2-Nice B.V. te Hilversum. 2-Nice is gespecialiseerd in het aankleden van feesten, evenementen, congress, Festivals, bruiloften, beurzen, winkels, restaurants en eigenlijke elke ruimte waar voor een tijdelijke aankleding gezorgd kan worden. 2-Nice is gespecialiseerd in kerst decoraties, zodoende hebben wij versierdekerstboom.nl opgericht in 2009.

Wij zijn een kleine organisatie en werken graag open en transparant met onze opdrachtgevers en zijn gespecialiseerd in maatwerk voor u en uw organisatie. Onze kernwaarden zijn maatwerk, creativiteit, transparant en een persoonlijke benadering. We zullen hieronder helder en beknopt opnoemen onder welke voorwaarden wij onze producten aan u kunnen leveren, mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
A.C. van de Lint

Onderneming gegevens
2-Nice B.V. / versierdekerstboom.nl
adres: Nieuwehavenweg 53C
Postcode: 1216BL
Stad: Hilversum
Land: Nederland
tel: +31 (0)35-8200386
Mail: info@versierdekerstboom.nl
webadres: www.versierdekerstboom.nl
kvk-nummer: KVK 62880519
BTW-identificatienummer: NL854996242B01

Toepasselijkheid
Onze algemene voorwaarden staan duidelijk vermeld op de website en zijn voor een ieder in te zien of op te slaan. Met het bestellen van uw product geeft u aan dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat met de daarin gestelde voorwaarden. Deze algemene voorwaarden gelden voor elke overeenkomst tussen onze onderneming en u als particulier, bedrijf of instantie.
Het aanbod
Voor alle producten geldt dat ze leverbaar zijn zolang de voorraad of leverbaarheid van het product dat toelaat. Het kan voorkomen dat enkele kerstboom of kerstpakket items niet meer leverbaar zijn, wij zullen dan de kerstbomen of pakketten aanvullen met gelijkwaardige items. Als wij een product in zijn geheel niet meer kunnen leveren dan brengen we u daarvan op de hoogte, u kunt dan kiezen uit een ander product of wij storten uw aankoop bedrag terug op uw rekening.

Informatie over de kant en klaar versierde kerstbomen.
De beelden op de site zijn foto’s van het te verwachten resultaat. Het werkelijke resultaat zal hier wat van afwijken, e.e.a. is afhankelijk van het boom type en de boom hoogte. Op de website staat duidelijk uitgelegd welke producten bij uw boom geleverd worden.

Informatie over de custom made / Bedrijfsboom
De custom made en bedrijfsboom kan in verschillende uitvoeringen en hoogtes geleverd worden. Daarbij wordt de boom in een door ons aangeleverde sokkel geplaatst. Deze sokkel wordt bekleed met een mooie satijnen stof in een kleur passend bij de boom. Voor de 180 & 210 kerstboom, is de sokkel zo’n 40x40x40x cm, de voet van de boom valt deels weg in de sokkel maar de boom komt minimaal 20cm hoger te staan.
De bedrijfsbomen worden afgeleverd en op de door u aangegeven plek opgebouwd op een vooraf afgesproken datum. U dient zelf voor een stroompunt te zorgen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij tegen extra betaling een verlengkabel erbij leveren. De bomen worden op een vooraf afgesproken of aangegeven datum door ons opgehaald. De bedrijfsbomen in de webshop zijn uitsluitend voor binnengebruik bestemd, voor buiten kerstbomen verzoeken we u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie over de EventTree
De EventTree wordt per 24uur verhuurd en wordt op een door u aangegeven of afgesproken datum, tijd en plek versierd en al door ons afgeleverd. De EventTree is draadloos en werkt op batterijen, u hoeft dus geen stroompunt te regelen. De bomen worden op een vooraf afgesproken of aangegeven datum opgehaald. De EventTree’s in de webshop zijn voor binnen en buiten gebruik bedoeld. De minimale afname is 2 stuks.

Prijzen
Alle prijzen die op de website vermeldt staan zijn inclusief 21% BTW.
In de webshop en op de factuur wordt de BTW apart vermeld.

Bezorging & bezorgkosten
De bezorging binnen Nederland, uitgezonderd de eilanden is bij de kant en klaar versierde kerstbomen inbegrepen. Bezorgen op de eilanden kost € 50,- extra. Bezorgen in België kost ook € 50,- extra.

Wij streven ernaar om de versierde kerstbomen persoonlijk bij u thuis af te leveren en op te bouwen op een door u aangegeven plek. Het tijdstip van levering is afhankelijk van onze planning maar zal altijd in overleg met u ingepland worden.

De kerstboom versier pakketten ‘Style it Yourself’ worden bij voorkeur binnen 24 uur na uw bestelling via de pakket service verstuurd en worden op werkdagen aan u aangeboden tussen 9:00 en 18:00uur.

Wij doen ons uiterste best om uw product op het afgesproken tijdstip bij u te bezorgen, maar wegens de kerstdrukte en het onvoorspelbare weer (sneeuw en ijzel) vragen we uw begrip als het net even anders loopt.

De overeenkomst
Als u bij versierdekerstboom.nl een product koopt via de webshop ontvangt u van ons direct of uiterlijk binnen 24 uur een bevestiging van uw aankoop. Mocht u contact met ons hebben opgenomen omdat u bijvoorbeeld specifieke wensen hebt dan maken wij eerst een offerte die we u toesturen. Bij het aanvaarden van de offerte gaat de overeenkomst in.

Herroeping recht & retourneren van een product
De versierde kerstbomen worden door een medewerker bij u geleverd en op een door u aangegeven locatie neergezet of opgetuigd. Na het optuigen tekent u uw ontvangstbewijs en daarmee geeft u uw goedkeuring voor het product. Na de goedkeuring vervalt het recht om de kerstboom te retourneren.
Voor de kerstboom pakketten geld dat u binnen 7dagen na levering moet melden, via de mail of telefonisch, dat u het product retour wilt sturen. U moet wachten met het retour sturen totdat u van ons een bevestiging van uw bericht heeft gekregen en eventuele instructies over het retour sturen. U moet vervolgens het product, in de originele verpakking op eigen kosten aangetekend retour sturen naar ons postadres binnen 10dagen nadat u het product van ons ontvangen heeft. U krijgt dan het aankoop bedrag retour gestort op uw rekening.
Klachten, garantie, beschadiging, breuk of andere problemen
Met klachten kunt u ons telefonisch of per email bereiken.
Op alle koop producten zit een garantie van 1 jaar vanaf de overeenkomst datum. Beschadigingen ten gevolge van gebruikssporen vallen buiten de garantie. Producten die bij levering beschadigd blijken te zijn moeten binnen 24uur na levering per mail of telefonisch doorgegeven worden. Indien mogelijk vervangen we het product, via een nazending, het kan zijn dat we u vragen het kapotte product aan ons op te sturen.
Uw privacy gewaarborgd
We doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beveiligen. Zo werken wij met een betaal systeem van Pronamic & Sisow, een veilig online betaal systeem. Verder rekent u af via Ideal of paypal via beveiligde verbindingen. Tevens zullen wij uw gegevens nooit doorspelen aan een derde partij.

Betalingen
In de webshop kunt u uw betalingskeus maken.
Op onze offerte hanteren wij 50 % aanbetalen bij aanvaarding, en 50 % binnen 14 dagen na factuurdatum, verstuurd na levering van het geoffreerde product en/of dienst.

Aanvullende bepalingen
Voor alle producten die gehuurd worden van versierdekerstboom.nl geldt dat deze tijdens de gehele huurperiode het eigendom blijven van versierdekerstboom.nl. De huurder is verplicht zorg te dragen voor het product, beschadigingen moeten direct worden gemeld en zullen worden verrekend met de huurder.
Versierdekerstboom.nl is na levering van een product niet verantwoordelijk voor het verdere gebruik van het product en of ontstane situaties of letselschade waarbij het product een rol kan spelen. De verantwoordelijkheid en veiligheid ligt bij de gebruiker.

De informatie op de website is met veel zorg tot stand gekomen, aan eventuele onjuistheden in tekst of beeld kunnen geen rechten worden verkregen. Er kunnen kleine afwijkingen zijn betreffende aantallen of maten van de producten, dit kan niet leiden tot het retourneren van een product.
Deze algemene voorwaarden zijn geldig vanaf 01-01-2015.